Sletning af data
Sådan sletter du din profil og anmoder om sletning af personoplysninger om ZEEN Connect.
1. Slet selv din profil
En bruger kan slette deres ZEEN Connect profil selv fra profilindstillinger, mens de er logget ind på deres konto.
2. Anmoder om sletning af alle data
For at anmode om sletning af personlige data tilknyttet en bruger, send en anmodning til [email protected]. Inkluder kontoens e-mail, profilenavn, hvilke registrerede platforme eller tilknyttede konti du ønsker slettet, og en klar erklæring om, at du ønsker dataene slettet.
3. Behandling efter modtagelse af e-mail
Når vi har modtaget anmodningen, kontrollerer vi kontoen og sletter eller anonymiserer data, hvor det er lovligt.
4. Juridisk tilbageholdelse
Data, der skal opbevares i forbindelse med regnskabsmæssige, skattemæssige, sikkerhedsmæssige eller retlige forpligtelser, opbevares kun, så længe gældende lovgivning kræver det.
En bruger kan anmode om sletning af deres data fra platformen til enhver tid. Vi behandler sletteanmodninger efter modtagelse af en e-mail på [email protected]. I e-mailen bør brugeren angive, hvilke registrerede platforme eller tilknyttede konti de ønsker slettet.
Anmodnings-e-mail: [email protected]