Ștergerea datelor
Cum să-ți ștergi profilul și să ceri ștergerea datelor personale pe ZEEN Connect.
1. Șterge-ți singur profilul
Un utilizator își poate șterge singur profilul ZEEN Connect din setările profilului în timp ce este conectat la contul său.
2. Solicitarea ștergerii tuturor datelor
Pentru a solicita ștergerea datelor personale asociate unui utilizator, trimiteți o cerere la [email protected]. Includeți adresa de email a contului, numele profilului, ce platforme înregistrate sau conturi conectate doriți să fie șterse și o declarație clară că doriți ca datele să fie șterse.
3. Procesarea după primirea emailului
După ce primim cererea, verificăm contul și ștergem sau anonimizăm datele acolo unde este permis legal.
4. Păstrarea legală
Datele care trebuie păstrate pentru obligații contabile, fiscale, de securitate sau legale sunt păstrate doar atât timp cât este cerut de legea aplicabilă.
Un utilizator poate solicita ștergerea datelor sale de pe platformă în orice moment. Procesăm cererile de ștergere după ce primim un e-mail la [email protected]. În e-mail, utilizatorul ar trebui să menționeze care platforme înregistrate sau conturi conectate dorește să fie șterse.
Email de solicitare: [email protected]