Scriosadh sonraí
Conas do phróifíl a scriosadh agus a iarraidh go scriosfaí sonraí pearsanta ar ZEEN Connect.
1. Scrios do phróifíl duit féin
Is féidir le húsáideoir a phróifíl ZEEN Connect a scriosadh féin ó shocruithe próifíle agus é sínithe isteach ina chuntas.
2. Iarr go scriosfaí na sonraí go léir
Chun a iarraidh go scriosfaí sonraí pearsanta atá ceangailte le húsáideoir, seol iarratas chuig [email protected]. Cuir ríomhphost an chuntais, ainm na próifíle, na hardáin chláraithe nó na cuntais nasctha a theastaíonn uait a scriosadh, agus ráiteas soiléir go dteastaíonn uait na sonraí a scriosadh.
3. Próiseáil tar éis ríomhphoist a fháil
Tar éis dúinn an t-iarratas a fháil, déanaimid an cuntas a fhíorú agus sonraí a scriosadh nó a anaithnidiú nuair a cheadaítear go dlíthiúil.
4. Coinneáil dhlíthiúil
Ní choinnítear sonraí nach mór a choinneáil le haghaidh oibleagáidí cuntasaíochta, cánach, urrúis nó dlíthiúla ach amháin chomh fada agus a éilíonn an dlí is infheidhme.
Is féidir le húsáideoir a gcuid sonraí a scriosadh ón ardán a iarraidh ag am ar bith. Próiseálaimid iarratais ar scriosadh tar éis ríomhphost a fháil ag [email protected]. Sa ríomhphost, ba chóir don úsáideoir a rá cé na hardáin chláraithe nó na cuntais nasctha a theastaíonn uathu a scriosadh.
Iarr ríomhphost: [email protected]